Un website nou şi un motor de rezervări de ultimă generație pentru Hotel Piatra Mare**** - Trust Booking - Cheia este la tine
317
post-template-default,single,single-post,postid-317,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Un website nou şi un motor de rezervări de ultimă generație pentru Hotel Piatra Mare****

Un website nou şi un motor de rezervări de ultimă generație pentru Hotel Piatra Mare****

Hotelul Piatra Mare este situat în Poiana Brașov, stațiunea montană numărul 1 din România, o adevărată perlă a Munților Carpați. Amplasat pe un platou dominant, cu o priveliște spectaculoasă spre Muntii Postăvarul, hotelul Piatra Mare primește vizitatori pe tot parcursul anului, punând la dispoziția acestora o largă ofertă de cazare, completată de servicii și facilități excepționale.

Aflat la mică distanță față de toate pârtile de ski din Poiana Brașov și la doar 13 km de centrul istoric al orașului Brașov, hotelul Piatra Mare reprezintă o alegere optimă, atât pentru vacanța de iarnă, cât și pentru cea de vară, numeroase atracții turistice fiind disponibile în zonă pe tot parcursul anului.

Camerele hotelului sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv şi înnobilate cu opere de artă originale, fiecare cameră în parte reprezentând un spaţiu de odihnă primitor și armonios structurat. Oaspeții hotelului se pot bucura de acces gratuit la piscină, saună, salină și sală de fitness.

Pentru iubitorii de relaxare, hotelul dispune de Sereno Spa, un spațiu exclusivist, în care oaspeții pot căuta sau regăsi armonia perfectă între minte, corp și suflet. Sereno Spa include: piscină interioară, poolbar, jacuzzi, saună uscată, saună umedă, bazin cu apă rece, duș scoțian, fântână cu gheață, salină cu cromoterapie, solar și sală fitness.

Hotelul este, de asemenea, un loc ideal pentru orice tip de eveniment. Acesta poate găzdui, simultan, aproximativ 2.000 de persoane, în cele 7 săli de conferinţe de care dispune. Cu spații numeroase, destinate diferitelor ocazii, hotelul este beneficiarul celei mai căutate săli de conferințe și evenimente din Poiana Brașov – sala NATO. Construită în 2004, cu ocazia summit-ului NATO, această sală a găzduit numeroase evenimente private și se situează în topul locațiilor de nuntă din România.

Hotelul Piatra Mare are două restaurante, oferind oaspeților săi un meniu variat, ce reprezintă cu mândrie bucătăria românească și reflectă talentul în pregătirea preparatelor internaționale.

Pentru a putea oferi oaspeților toate detaliile despre hotel, serviciile și facilitațile sale, TrustBooking, împreună cu echipa hotelului Piatra Mare, web designer-ul Hotel´s Performance și Simple Booking, au contribuit la dezvoltarea unui nou website și, în premieră pentru stațiunile turistice din România, au implementat un motor de rezervări de ultimă generație.

Noul website este disponibil în două limbi (română și engleză), expune imagini de înalta rezoluție, descrieri detaliate, poate fi accesat de pe orice dispozitiv (responsive design), astfet încât oaspeții să poată aprecia facilitățile și serviciile de care hotelul dispune.

Pentru un proces de rezervare intuitiv și flexibil, am implementat motorul de rezervări „Simple Booking”, prin care se pot afla cu ușurință informații despre disponibilitate, prețuri, tipul de camere disponibile, servicii și facilități suplimentare, toate acestea rulând într-un mediu complet securizat.

Mulțumim managentului Hotelului Piatra Mare pentru modul lipsit de prejudecăţi în care a analizat oferta TrustBooking și, mai ales, pentru încrederea acordată de-a lungul întregului proces de creaţie a website-ului și implementare a motorului de rezervare „Simple Booking”.

În final, toți cei implicați în proiectul „Piatra Mare” au convingerea că expunerea în mediul online este cea mai adecvată abordare, atragerea rezervărilor directe aducând beneficii reale atât oaspeților hotelului, cât și activității de zi cu zi a unității turistice.

Nici un comentariu

Postează un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.