Trust Booking - specialiști în soluții tehnologice și marketing pentru hoteluri
486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-486,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Despre noi

SPECIALIȘTI ÎN SOLUȚII TEHNOLOGICE PENTRU HOTELURI

Echipa noastră, formată din profesioniști ce au acumulat mai mult de 15 ani de experiență în implementarea soluțiilor software și e-commerce pentru industria hotelieră, va fi oricând la dispoziția voastră, asigurându-vă că dipunem de soluțiile potrivite, indiferent de necesitațile și specificul hotelului vostru.

EXPERȚI ÎN INDUSTRIA HOTELIERĂ

TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERAȚIE

SOLUȚII SOFTWARE PERSONALIZATE

SUPORT 24X7 ÎN CINCI LIMBI

FILOZOFIA NOASTRĂ: CHEIA E LA TINE

“Cheia e la tine” este filosofia noastră și este pilonul de bază al tuturor acțiunilor noastre. Este un mesaj pe care dorim să ți-l transmitem ție – celui care ai un hotel sau o pensiune, cel care oferi, an după an, mii de experiențe extraordinare tuturor oaspeților care-ți trec pragul și pleacă cu zâmbetul pe buze, cel care nu oboseșți niciodată și muncești în fiecare zi până la epuizare, pentru a-ți face oaspeții fericiți. “Cheia e la tine” înseamnă că dorim să-ți fim alături pentru a te ajuta să pui în valoare hotelul tău, să menții identitatea lui și să nu o lași în mâinile intermediarilor, pentru că doar ție îți datorează toate mulțumirile oaspeții tăi și doar tu meriți recompensa pentru toate lucrurile minunate pe care le faci în fiecare zi.

SUPORT
SUNTEM ÎN PERMANENȚĂ ALĂTURI DE TINE

O foarte bună tehnologie nu este suficientă pentru a avea un produs excelent. O echipă, care oferă suport profesional, pregătită și atentă, este cheia sucesului. Suntem la dispoziția clienților noștri în orice moment. Dorim să vă oferim o experiență cât mai plăcută în utilizarea serviciilor și produselor pe care le distribuim. Susținerea și experiența noastră sunt la dispoziția voastră. Succesul și mulțumirea voastră sunt cheia pentru o colaborare durabilă și reciproc avantajoasă.

PARTENERII NOȘTRI

Echipa noastră îți stă la dispoziție și va fi încântată să îți prezinte o soluție optimă, adaptată necesităților tale.