Channel Manager pentru hoteluri și lanțuri hoteliere – Trust Booking
716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-716,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Revenue

EPOCA INOVĂRII DISTRIBUȚIEI ONLINE!
CENTRALIZEAZĂ ȘI DISTRIBUIE INTELIGENT CAMERELE TALE PE TOATE CANALELE

Trust Booking urmărește întotdeauna să te ajute să-ţi optimizezi resursele și să obții cât mai multe rezervări, în cel mai scurt timp. Pentru a te asigura că vei fi întotdeauna cu un pas înaintea competiției, îți punem la dispoziție iRev, un software de distribuție, sigur și rapid, care conectează toate canalele de vânzări într-o singură platformă. iRev actualizează, în timp real, prețurile și disponibilitatea camerelor pe toate canalele de vânzări online și se sincronizează cu PMS-ul hotelului tău.

MAXIMUM CONTROL, MINIMUM EFORT!
ACUM AI TIMP SĂ TE CONCENTREZI ASUPRA OASPEȚILOR TĂI!

TU DEȚII CONTROLUL!

Distribuția online a camerelor poate fi stresantă: cum să ții evidența tuturor canalelor fără grija overbooking-ului? Cu iRev tu deții controlul asupra disponibilității camerelor. Setează-ți tarifele, setează-ți disponibilitatea și asta-i tot!. Cu un singur click iți maximizezi rezervările și veniturile pe fiecare canal. iRev este mai mult decât un channel manager, este un software inteligent care te ajută să administrezi mai eficient resursele umane, în beneficiul clenților tăi.

NU UITA DE „PAY PER CLICK”!

Distribuția online, pe prea multe canale, te obosește? Cu un sigur click, iRev te ajută să gestionezi întregul sistem de distribuție, actualizând simultan disponibilitatea și prețurile pe OTAs, GDS, IDS, angrosiști, aplicații mobile, cele mai importante metasearch sau chiar și pe rețelele sociale. Nu vă mai faceți griji dacă prețurile sunt corecte, dacă sunteți vizibili online sau dacă respectați paritatea prețurilor!

SPUNE NU OVERBOOKING-ULUI!

Nu vei mai fi pus în situații delicate față de oaspeții tăi pentru că nu mai ai camere disponibile, deși le-ai confirmat rezervarea. Simple Booking iRev va verifica dacă inventarul camerelor este sincronizat pe toate canalele. De fiecare dată când motorul tau de rezervare confirma o rezervare, tehnologia XML pe două căi actualizează disponibilitatea pe toate celelalte canale și invers. În cele din urmă poți rasufla ușurat!

IREV SE CONECTEAZĂ GRATUIT CU PMS-UL NOSTRU

iRev și 5stelle*, împreună, sunt soluția completă pentru gestiunea hotelului tău. 5stelle* este unul dintre cele mai performante software-uri cloud de management hotelier (PMS) existente pe piață, iar iRev este channel manager-ul rapid și fiabil, dezvoltat de Simple Booking. În urma medierii parteneriatului între Simple Booking și 5stelle*, am reușit să obținem, pentru clienții noștri, ca interconectarea între cele două software-uri să fie gratuită, astfel încât să poți beneficia de soluții optime și complete, la un preț final accesibil.

SUPORT
SUNTEM ÎN PERMANENȚĂ ALĂTURI DE TINE

O foarte bună tehnologie nu este suficientă pentru a avea un produs excelent. O echipă, care oferă suport profesional, pregătită și atentă, este cheia sucesului. Suntem la dispoziția clienților noștri în orice moment. Dorim să vă oferim o experiență cât mai plăcută în utilizarea serviciilor și produselor pe care le distribuim. Susținerea și experiența noastră sunt la dispoziția voastră. Succesul și mulțumirea voastră sunt cheia pentru o colaborare durabilă și reciproc avantajoasă.

Echipa noastră îți stă la dispoziție și va fi încântată să îți prezinte o soluție optimă, adaptată necesităților tale.