Motor de Rezervări pentru hoteluri și lanțuri hoteliere – Trust Booking
712
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-712,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Motor de Rezervări

PREIA CONTROLUL ASUPRA REZERVĂRILOR DIRECTE ȘI CREȘTE RATA DE CONVERSIE

Descoperă Simple Booking, un sistem de rezervări inovator care unește simplitatea utilizării cu eficiența unui instrument de vânzări. Acesta te va ajuta să îmbunatățesti modul în care îți administrezi hotelul și, așa cum iți dorești, va atrage rezervări directe pe website-ul tău. Actualizarea disponibilității camerelor, crearea pachetelor turistice și conversia vizitatorilor în clienți, vor fi la îndemâna ta. Pentru că Simple Booking îți simplifică introducerea datelor în back-office, pe lângă faptul că vei reduce costurile rezervării, vei avea și mai mult timp pentru a te concentra pe nevoile clienților tăi. Fiind un software inteligent, Simple Booking interacționează cu TOATE canalele de vânzări și sistemele utilizate în hotelul tău. Minimum efort și maximum rezultat! Simplu! Relaxează-te și bucură-te de toate funcțiile sale!

MOTOR DE REZERVĂRI

Crește numărul rezervărilor directe cu ajutorul motorului de rezervări de ultima generație. Cu atâtea opțiuni existente pe piață, schimbarea motorului de rezervări se transformă într-o decizie complexă. Simple Booking este ușor de configurat, extrem de prietenos în utilizare și te va ajuta să obții rezultate excelente, aplicând cele mai rafinate tehnici de vânzare online, care, de fapt, sunt cele mai simple.

 • Fiecare hotel este unic și oferă servicii diferite! Motorul de rezervări se adaptează cu ușurință necesităților tale, astfel încât, indiferent de profilul hotelului tău, noi vom putea realiza configurarea de care ai nevoie si vom aplica acele strategii de vânzări care să nu afecteze identitatea hotelului tău.

 • Responsive: Interfața motorului de rezervări este “mobile friendly” și va permite clienților tăi să realizeze o rezervare de pe orice dispozitiv, orice browser, în orice moment, în mod simplu și rapid.

 • User Friendly: Motorul de rezervări a fost gândit și proiectat nu numai în scopul obținerii unui număr mare de rezervări directe, ci și pentru a-l putea folosi imediat, simplu, fără să investești mult timp și resurse în formarea staff-ului hotelului tău.

 • App Google Play și Apple: Este unul dintre puținele motoare de rezervări care are o App disponibilă în Google Play sau Apple.

RATE MATCH

Știi de ce clienții nu fac o rezervare directă pe website-ul tău? Pentru că sunt siguri că pot rezerva la un preț mai convenabil pe alte website-uri. Rate Match este o funcționalitate a motorului de rezervări care te va ajuta să nu pierzi rezervări din cauza unor posible prețuri mai mici, oferite clienților tăi de către intermediari.

 • Price Intelligence îți permite să preiei controlul asupra vânzărilor online. Acesta compară, în timp real, prețul de pe website-ul tău cu prețurile de pe OTAs și transmite aceste informații clienților tăi. În acest fel clientul are garanția că pe website-ul hotelului are cel mai bun preț.

 • Simple Booking este singurul motor de rezervări din lume care folosește o tehnologie avansată de paritate a prețului, astfel încât, întotdeauna, să poți oferi clienților tăi garanția că rezervă direct la cel mai bun preț. Utilizând doar motorul de rezervări Simple Booking, nu va mai fi necesar să integrezi alte software-uri de comparare a prețurilor.

 • Real Time Price Intelligence este un widget inteligent, care va apărea automat în timpul procesului de rezervare al clienților tăi, pentru a le arăta acestora că oferi cea mai bună garanție a prețului și că pot rezerva în siguranță, fără a fi nevoiți să piardă timp verificând prețul afișat pe alte website-uri.

 • Dymanic Price Match: Mulți administratori de hoteluri nu realizează lipsa de paritare de preț cu OTAs și, în necunoștință de cauză, pierd clienți direcți. “Dymanic Price Match” te ajută să menții paritatea prețului în orice moment, pentru nu a pierde rezervări directe. Garanția celui mai bun preț!

METASEARCH

Metasearch engines sunt noul câmp de lupta în domeniul turismului. OTAs, concurenții direcți și alți intermediari, doresc să preia controlul pe listele metasearch-urilor Tripadvisor, Google Hotel Ads și Trivago. Și toți își doresc cât mai mulți clienți. Protejează-ți brand-ul și veniturile hotelului printr-o strategie de promovoare pe metasearch engines. Nu este o opțiune, ci un “must to do”!!!

Simple Booking este partner premium al Tripadvisor, Trivago și Google Hotel Ads. Datorită experientiei acumulate, te vom susține în promovarea hotelului tău, astfel încât să poți expune “cea mai bună ofertă” și, prin consecință, să-ți crești rezervările directe.

 • Preia controlul vânzărilor tale prin metasearch engines, fără a lăsa intermediarii să facă asta înaintea ta!

 • Intră în clubul celor ce știu să lupte! Toți potențialii clienți, înainte de a face o rezervare, compară prețurile hotelurilor pe metasearch engines. Prin Simple Booking poți deveni un partener premium al TripAdvisor, Google și Trivago și-ți vei putea afișa website-ul hotelului tău pe TripConnect, Instant Booking, Google Hotel Ads, Google Maps și Trivago.

 • Cheia este la tine! Toți intermediarii tăi încearcă să aibă cât mai multă vizibilitate pe metasearch engines. Nu le permite să preia controlul asupra vânzării camerelor tale! Prin Simple Booking poți afișa “cel mai mic preț garantat”, turiștii vor accesa website-ul tău și-ți vor genera vânzări directe. Mai mult, în viitor, vor știi unde pot găsi cea mai bună ofertă a hotelului tău.

 • Rentabilitatea pe primul loc. Nu-ți irosi resursele! Administrează-ți zi de zi bugetul alocat campaniei, prețul la care licitezi pentru fiecare click și urmărește rata de conversie a intrărilor pe website-ul tău dinspre Metasearch. Astfel vei reuși să-ți optimizezi campania pe Metasearch, luând deciziile necesare pentru a-ți maximiza rezervările directe și, în cele din urmă, vei putea determina rentabilitatea investiție făcute.

BUSINESS ANALYTICS

Îți punem la dispoziție rapoarte inteligente de analiză, integrate “Web Analytics”, pentru că tu să poți înțelege modul în care website-ul hotelului tău este performant, să afli rata reală de recuperare a investiției din campaniile tale de marketing, să verifici eficiența prețului plătit și să identifici mai multe oportunități pentru afacerea ta. Numerele sunt cei mai buni prieteni ai hotelului!

 • Transformă numerele în strategie! Numerele, singure, nu au sens, cu excepția cazului în care le poți transforma într-o strategie activă, puternică și eficientă din punct de vedere al costurilor. Rapoartele generate de Simple Booking te vor ajuta să iei deciziile de marketing corecte, astfel încât să atragi din ce în ce mai multe rezervări directe și să obții veniturile pe care le meriți.

 • Analizează nivelul rezervărilor tale prin intermediari! Foarte puțini dintre managerii unui hotel știu care este procentul din venituri realizat prin intermediari și, prin consecință, costul rezervării prin aceștia. Cu Simple Booking poți verifica în orice moment nivelul procentual al intermedierii vs rezervările directe, ceea ce te va ajuta să-ți direcționezi strategia de vânzări spre canale ce-ți atrag rezervări directe și să-ți reduci costul cu intermediarii.

 • Descoperă ce funcționează cu adevărat! Oferte, reduceri, strategii de gestionare a veniturilor… Poate că le-ai încercat pe toate, dar ai aflat vreodată ce au apreciat clienții tăi cel mai mult? Prin rapoartele statistice generate de Simple Bookings ești doar la un click distanță de a afla ce tarife și oferte ți-au adus cele mai multe rezervări. Vei știi întodeauna ce funcționează și ce nu!

6.000.000

REZERVĂRI DIRECTE ONLINE

18.000.000

CAMERE REZERVATE

3.000.000.000 €

VALOAREA TRANZACȚIILOR

Mai mult de 4.000 hoteluri folosesc motorul nostru

SISTEM DE SECURITATE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Clienții vor rezerva online doar dacă sunt siguri că sistemul de rezervări este securizat și de încredere. Te asigurăm că motorul de rezervări folosește cele mai sigure și avansate certificate de securitate de pe piață, pentru a garanta clienților hotelului tău protecția datelor personale și ale cardului bancar. Informațiile private sunt confidențiale și extrem de prețioase, motiv pentru care motorul de rezervări este la fel de sigur ca un seif cu sisteme de siguranță ultra-performante.

SUPORT
SUNTEM ÎN PERMANENȚĂ ALĂTURI DE TINE

O foarte bună tehnologie nu este suficientă pentru a avea un produs excelent. O echipă, care oferă suport profesional, pregătită și atentă, este cheia sucesului. Suntem la dispoziția clienților noștri în orice moment. Dorim să vă oferim o experiență cât mai plăcută în utilizarea serviciilor și produselor pe care le distribuim. Susținerea și experiența noastră sunt la dispoziția voastră. Succesul și mulțumirea voastră sunt cheia pentru o colaborare durabilă și reciproc avantajoasă.

Echipa noastră îți stă la dispoziție și va fi încântată să îți prezinte o soluție optimă, adaptată necesităților tale