Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru website! - Trust Booking - Cheia este la tine
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru website!

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru website!

Principalul nostru obiectiv este de vă oferi informații complete despre soluțiile informatice de ultimă generație, prin intermediul cărora management-ul hotelurilor să-și poată gestiona eficient acivităţile zilnice, să optimizeze costurile, să mărescă numărul rezervărilor directe și, cel mai important, să ofere oaspeților o experință unică, de cinci stele.

Trust Booking vă va ajuta să descoperiți că cel mai important și rentabil instrument de vânzare este website-ul propriu, garantându-vă sprijinul în identificarea celor mai eficiente procedee, prin care web design-ul personalizat și software-le potrivite vor contribui semnificativ la expunerea eficientă în mediul online, simplificarea operațiunilor de zi cu zi și îmbunatățirea performanțelor financiare.

Echipa noastră, formată din profesioniști ce a acumulat mai mult de 15 ani de experiență în implementarea soluțiilor software și e-commerce pentru industria hotelieră, va fi oricând la dispoziția voastră, asigurându-vă că dipunem de soluțiile potrivite, indiferent de necesitațile și specificul hotelului vostru.

Prin intermediul website-ului nostru, apelând la un conținut strict orientat către profesioniniștii din industria hoteliera și la o grafică relevantă, de înaltă rezoluție, încercăm să vă oferim informații detaliate despre unele dintre cele mai performante software de pe piata. Fără îndoială, PMS (Property Management System), Booking Engine, Channel Manager sau Web Design specializat, trebuie înțelese și integrate în structura de operare a oricarui lanț hotelier, hotel independent sau pensiune. Fiecare pagină a website-ului nostru vă poate schimba, pentru totdeauna, percepția asupra a ceea ce înseamnă management hotelier de înaltă performanță, eficiență și acuratețe.

Din punct de vedere tehnic, website-ul nostru este dezvoltat în WordPress, are implementate toate instrumentele necesare (HTTPS, server dedicat și sigur pentru date sensibile etc.) și sperăm că vă va oferi o navigare intuitivă, prietenoasă și, în mod special, utilă.

Așteptăm comentariile voastre și ne-am bucura să nu ezitați în a ne solicita informații suplimentare sau să apelați la variantele demonstrative ale software-lor noastre.

Evident, ne puteți contacta și prin rețelele de socializare, e-mail sau telefonic.

Nici un comentariu

Postează un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.