Website-uri excepționale pentru hoteluri - Axate pe conversie - Trust Booking
718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-718,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Web Design

DEZVOLTĂM WEBSITE-URI CARE ÎI VOR CUCERII PE OASPEȚII TĂI, OFERIDU-LE O

EXPERIENȚĂ DIGITALĂ EXCEPȚIONALĂ

Webite-ul tău este cartea ta de vizită, magazinul tău on-line, cel mai important instrument de vânzare și principalul mijloc de comunicare cu clienții. Știm că pasiunea, dăruirea, atenția la detalii și experiența sunt ingrediente de succes pentru a crea proiecte din ce în ce mai surprinzătoare și care generează întotdeuna un impact pozitiv. Website-urile dezvoltate de noi nu sunt website-uri generale, ci special destinate hotelurilor, axate pe atragerea rezervărilor directe. Avem o experiență de 20 de ani în dezvoltarea de website-uri pentru hoteluri și lanțuri hoteliere, ceea ce ne permite să obținem rezultate excepționale.

DE CE SUNT SPECIALE WEBSITE-URILE NOASTRE?

DESIGN UNIC

Fiecare website dezvoltat de noi are un design excepțional, este unic și personalizat în funcție de profilul fiecărui hotel.

UZABILITATE EXCELENTĂ

Toate website-urile noastre dispun de o navigare ușoară și intuitivă,sunt Mobile First și au un nivel înalt de uzabilitate pe orice dispozitiv.

OPTIMIZATE PENTRU SEO

După ce definim împreună o strategie on-line, ne ocupăm de implementarea aceteia on-page, astfel încât vei avea asigurată o poziționare optimă încă de la început.

CONȚINUT PERSONALIZAT

Dăm voce Brand-ului tău prin intermediul conținutului personalizat, care transmite clintilor tăi mesajele optime și esența hotelului tău.

AXATE PE CONVERSIE

Website-urile construite de noi sunt centrate pe cea mai bună conversie posibilă și ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect, pentru a obține cât mai multe rezervări directe.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Website-urile noastre au o viteză de încărcare rapidă, ceea ce permite o bună poziționare în căutarile pe internet, oferind, in același timp, o experiență optimă utilizatorului.

LANDING PAGES SPECIFICE

Pentru a te ajuta să obții cât mai multe rezervări directe, construim landing pages specifice, personalizate pentru diferite segmente de piață.

TRADUCERE ÎN ORICE LIMBĂ

Putem traduce website-ul tău în orice limbă, astfel te vei putea adresa oricărui potențial client pentru a-l transforma în oaspetele hotelului tău.

ECHIPA NOASTRĂ ÎȚI STĂ LA DISPOZIȚIE ȘI VA FI ÎNCÂNTATĂ SĂ ÎȚI PREZINTE ULTIMELE NOASTRE PROIECTE